Vyhledávání:

přehled RSS:
RSS - ZdravaVarecka.cz:   feed-image

RSS - fotogalerie: feed-image
Náhodný obrázek:
obrazek (52).jpg
Naposledy přidáno:
Přidej na:

Jste zde: Hlavní strana Vepřové maso Vepřová plec na žampionech

Vepřová plec na žampionech

Vepřová plec na žampionech

Suroviny:
500 g vepřové plece
1 cibule
olej nebo sádlo ...
400 g žampionů
sůl, mletý pepř
mletý kmín, špetka mleté papriky
200 ml smetany na vaření 12%
1 - 2 lžíce hladké mouky

Postup:
Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku. Jakmile začne zlátnout, vložíme maso pokrájené na kostky a restujeme. Orestované maso odložíme na talíř a do tuku dáme očištěné žampiony (dle velikosti můžeme pokrájet na menší kousky). Osolíme, opepříme, přidáme mletý kmín a restujeme. Poté vložíme zpět maso, přidáme mletou papriku, promícháme.Vše podlijeme a dusíme do změknutí masa. (Při přípravě je vhodné použít tlakový hrnec ;-) ) Nakonec omáčku zahustíme smetanou s rozmíchanou moukou, provaříme cca 10 minut. Podáváme s oblíbenou přílohou.

 

Rychlé vyhledávání v receptech:



Často hledané recepty a články: