Vyhledávání:

přehled RSS:
RSS - ZdravaVarecka.cz:   feed-image

RSS - fotogalerie: feed-image
Náhodný obrázek:
obrazek (44).jpg
Naposledy přidáno:
Přidej na:

Jste zde: Hlavní strana Pomalý hrnec Kuře na kysaném zelí a pivě

Kuře na kysaném zelí a pivě

Kuře na kysaném zelí a pivě

Suroviny:
1 kuře
500 g kysaného zelí
sůl, pepř, špetka mletého kmínu
1 cibule
1 jablko
200 ml černého piva (Krušovice)
100 g anglické slaniny nebo uzeného masa
koření na kuře (dle vlastní chuti)

Postup:
Kuře očistíme, naporcujeme, okořeníme, osolíme. Do nádoby pomalého hrnce vložíme vymačkané kysané zelí (šťávu nevyléváme, vypijeme, je plná zdraví prospěšných látek ;-) ), nakrájenou cibuli, jablko, slaninu, jemně osolíme a opepříme. Na zeleninové lůžko položíme porce kuřete. Vše podlijeme pivem. Hrnec zapneme na 4 hodiny High. Po skončení "pomalení" podáváme kuřátko se zelím a knedlíkem, či bramborem.

Tento recept lze samozřejmě připravit i v klasické troubě, příprava stejná, maso zakryjeme a pečeme doměkka za občasného podlívání vodou ;-)



 

Rychlé vyhledávání v receptech:



Často hledané recepty a články: