Vyhledávání:

přehled RSS:
RSS - ZdravaVarecka.cz:   feed-image

RSS - fotogalerie: feed-image
Náhodný obrázek:
obrazek (136).jpg
Naposledy přidáno:
Přidej na:

Jste zde: Hlavní strana Pomalý hrnec Bůček v hlávkovém zelí a zelenině

Bůček v hlávkovém zelí a zelenině

Bůček v hlávkovém zelí a zelenině

Suroviny:
750 g libového vepřového boku
1 velká cibule
1 rajče
1 paprika
1/2 hlávky malého zelí (bílé, červené)
1 malý rajčatový protlak
250 ml vody
sůl, pepř
kmín, 1 polévková lžíce sladké papriky
1 polévková lžíce worcestershire sauce Heinz

Postup:
Do pomalého hrnce (či do pekáčku) vložíme nakrájené maso na porce, vše okořeníme, osolíme a promícháme. Přidáme nakrájenou zeleninu, rajčatový protlak, worcester, podlijeme vodou. Můžeme opět jemně osolit - neboť zelenina by byla bez chuti ;-) Zakryjeme a hrnec zapneme na 4 hodiny High. Kdo není vlastníkem pomalého hrnce vše zakryje víkem či alobalem a vloží do trouby - peče a podlévá do změknutí masa a zeleniny. Pokrm není potřeba zahušťovat. Podáváme s oblíbenou přílohou ;-)


 

Rychlé vyhledávání v receptech:



Často hledané recepty a články: