Vyhledávání:

přehled RSS:
RSS - ZdravaVarecka.cz:   feed-image

RSS - fotogalerie: feed-image
Náhodný obrázek:
obrazek (128).jpg
Naposledy přidáno:
Přidej na:

Jste zde: Hlavní strana Pomalý hrnec Hovězí guláš v pomalém hrnci

Hovězí guláš v pomalém hrnci

Hovězí guláš v pomalém hrnci

Suroviny:
750 g hovězí přední (krk, kližka)
2 cibule
100 g libové slaniny
1 lžíce oleje (sádla)
1 rajčatový protlak
200 ml černého piva Velkopopovický kozel
cca 100 ml vody
mletá paprika, guláš. koření, sůl, pepř, ml. kmín
2 stroužky česneku
několik kapek worcestershire Heinz

Postup:
V kameninové nádobě pomalého hrnce orestujeme na tuku a slanině cibuli, podrcený česnek, přidáme maso nakrájené na kostky - necháme jej zatáhnout. Poté přisypeme koření, rajč. protlak - vše zalijeme pivem a vodou, promícháme. Pomalý hrnec zapneme na 4 hodiny High. Před koncem vaření přidáme do omáčky worcester, můžeme dle chuti dosolit. Omáčku není potřeba zahušťovat ;-) Podáváme s oblíbenou přílohou.



Co je to pomalý hrnec....?

 

Rychlé vyhledávání v receptech:



Často hledané recepty a články: