Vyhledávání:

přehled RSS:
RSS - ZdravaVarecka.cz:   feed-image

RSS - fotogalerie: feed-image
Náhodný obrázek:
obrazek (142).jpg
Naposledy přidáno:
Přidej na:

Jste zde: Hlavní strana Vnitřnosti Hovězí srdce na hořčici

Hovězí srdce na hořčici

Hovězí srdce na hořčici

Suroviny:
400 g hovězího srdce
1 cibule
50 g slaniny
2 lžíce plnotuč. hořčice
sůl, pepř, mletý kmín
trochu tmavé jíšky na zahuštění omáčky (Vitana, Knorr)
1 bujon hovězí Alnatura
olej (sádlo)

Postup:
Srdce očistíme od tuku a tvrdých částí, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Na tuku a kostičkách slaniny orestujeme cibuli dozlatova, přidáme maso, špetku ml. kmínu, pepř a restujeme tzv. "na tuk" (tzn. když se vyrestuje veškerá šťáva z masa a zůstane jen tuk s masem). Poté přidáme plnotuč. hořčici, podlijeme mírně vodou a dusíme (případně přiléváme vodu) maso doměkka. Kdo je vlastníkem tlakového hrnce - na přípravu masa jej použije, tím se zkrátí příprava ;-) Po změknutí masa zahustíme omáčku dle chuti jíškou, přidáme bujon a případně dosolíme a okořeníme čerstvě mletým pepřem. Podáváme s oblíbenou přílohou.



 

Vnitřnosti - zdravější varianty z kategorie "Jídla pro štíhlou linii" :-D

Rychlé vyhledávání v receptech:



Často hledané recepty a články: