Vyhledávání:

přehled RSS:
RSS - ZdravaVarecka.cz:   feed-image

RSS - fotogalerie: feed-image
Náhodný obrázek:
obrazek (55).jpg
Naposledy přidáno:
Přidej na:

Jste zde: Hlavní strana Vepřové maso Staročeská myslivecká pečeně

Staročeská myslivecká pečeně

Staročeská myslivecká pečeně

Suroviny:
vepřová plec
cibule
sůl
pepř, mletý kmín
staročeské koření Vitana
myslivecká omáčka Nikal

Postup:
Maso opláchneme, osušíme, pokrájíme na kousky. Posypeme staročeským kořením, solí, pepřem a vložíme do pekáčku na nakrájenou cibulku (na kostičky). Necháme chvilku proležet a pak pečeme do změknutí masa. Maso v průběhu pečení podléváme teplou vodou.

Po upečení maso vyjmeme z pekáčku, šťávu slijeme, do pekáčku vlijeme trochu vody a "odstraníme" výpek ze strany pekáčku, který přidáme do šťávy. Uvedeme do varu a přidáme rozmíchanou "mysliveckou omáčku" (rozmícháme 2 lžíce v trošce vody).
Přidáme maso a provaříme několik minut.

Podáváme s bramborem, rýží, knedlíkem ...........

Poznámka:
Výrobky f. Nikal mám velice ráda, lze je zakoupit na: http://shop.nikal.cz/omacky-nikal/


Zdroj Staročeská myslivecká pečeně


Zdroj Staročeská myslivecká pečeně

 

Rychlé vyhledávání v receptech:



Často hledané recepty a články: