Vyhledávání:

přehled RSS:
RSS - ZdravaVarecka.cz:   feed-image

RSS - fotogalerie: feed-image
Náhodný obrázek:
obrazek (130).jpg
Naposledy přidáno:
Přidej na:

Jste zde: Hlavní strana Moučníky Tiramisu po česku

Tiramisu po česku

Tiramisu po česku


Suroviny:


dlouhé piškoty, 2 kelímky zakysané smetany ZOTT, 1 šlehačka Rama Cremefine, 250 g tvarohu odtučněného, 1 šálek instant. kávy, 6 lžic rumu (popř. mandl. likéru), 1 vanilkový cukr, 5 pol. lžic moučkového cukru

Forma na biskupský chlebíček, potravinářská folie, kakao na posyp

Postup:

V míse ušleháme šlehačku, v druhé míse ušleháme zakysané smetany s cukrem a tvarohem - poté vše smícháme v jednu hmotu. Kávu smícháme s rumem a nalijeme si ji do hlubokého talíře. Formu vyložíme folií a skládáme namočené piškoty v kávě na dno formy. Na ně naneseme připravený krém a ten poklademe opět namočenými piškoty. Dále vrstva krému a opět piškoty, kterými zakončíme vrstvení. Dáme uležet do lednice nejlépe na 24 hodin.
Při servírování posypeme kakaovým práškem.

Poznámka:

Používám ráda zakysanou smetanu ZOTT, velmi často jsem si všimla,
že v ostatních jsou zahušťovadla, která tam samozřejmě nechci.



Zdroj tiramisu řez


Zdroj tiramisu řez


Zdroj tiramisu řez
 

Rychlé vyhledávání v receptech:



Často hledané recepty a články: